INLOGGEN
«»

Je rook naar gras

 je nam
 de regen
 met een lach

 liet druppels
 langs je vingers glijden
 haren golfden nat

 maar in je ogen
 brak de zon al door
 in een ondeugend licht

 je stem was
 zacht en hoog
 kleurrijk als een regenboog

 je rook naar gras
 terwijl je mij opklarend
 de laatste onweerskussen gaf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je rook naar gras’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.