INLOGGEN
«»

Je mooi gevijlde nagels

 nog wankelt liefde
 in angst door ongeloof
 het houvast is nog niet groot
 door jaren van misrekening

 jij ben in mij gegleden
 ik heb jou aangeraakt
 we hebben vroeger beiden
 zeker iets niet afgemaakt

 jij gaf een hand
 ik je mooi gevijlde nagels
 een zacht gebaar
 dat je meteen verstond

 ik was ontroerd
 omdat er iemand iets
 herkende in woorden
 uit mijn grote mond

 we vrijen nu de lente
 met zomer in verschiet
 jij hebt je helemaal gegeven
 nemen kan ik je nog niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je mooi gevijlde nagels’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.