INLOGGEN
«»

Die ene nacht met jou

 heb je eerst ontkleed
 de laatste sluiers weggenomen
 je naaktheid was niet bloot
 je droeg onschuldig roze- rood

 zocht je ziel
 verwoord in ronde lijnen
 ik voelde kwetsbaarheid
 in zachte strelingen verdwijnen

 mijn handen raakten je
 met diep en warm verlangen
 je lippen openden maar
 stilte kon je woorden vangen

 we bewogen op muziek
 vloeiden samen tot nieuw leven
 van die ene nacht met jou
 is mij de hemel bijgebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die ene nacht met jou’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.