INLOGGEN
«»

Bloeide blauw boven het koren

 ik zag je in de verte staan
 je bloeide blauw boven het koren
 je zachte lichaam sprak me aan
 voeten in het groen verloren

 je zwaaide toen ik nader kwam
 het zonlicht danste op de wegen
 zag hoe je mijn schaduw overnam
 met lippen vochtig van de regen

 je blikken maakten sprakeloos
 verlegen kleurden ook mijn wangen
 je keek hoe ik mijn ogen sloot
 voor jouw intens verlangen

 ik plukte bloemen jij de kleur
 de warmte maakte lomer
 ik rook je haren herkende geur
 de bomen droomden zomer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

28/05/2009 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloeide blauw boven het koren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.