INLOGGEN
«»

Beelden in reliëf

 de hemel bleek weer paradijs
 met Eva en de zonde
 verleidelijkheid had zo zijn prijs
 toen eerlijkheid de waarheid rondde

 ik heb je tuinen laten zien
 beelden in reliëf gegeven
 ik gaf je meer dan ik verdien
 toekomst in je streven

 het balanceren op een touw
 is toch te zwaar gebleken
 het hechtpunt bleek ontrouw
 aan wat we samen weten

 de val is dieper dan je dacht
 deed een oud patroon ontwaken
 eerst slaan omdat een ander lacht
 de oude wapens zijn nog niet begraven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beelden in reliëf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.