INLOGGEN
«»

Bloemen en de stilte

 voorbij de geur
 herinner ik
 de bloemen
 zachte zoenen
 je warme mond
 mijn hand die jij
 ondeugend vond

 we droomden
 in het rood
 de avond
 kleurde haren
 je ogen zagen glans
 beloofden trouw
 voor mooie jaren

 bloemen
 en de stilte
 maanlicht
 in het geel
 een bankje in het
 groen van struiken
 te ontdekken was er veel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloemen en de stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.