INLOGGEN
«»

Zongen een verlopen lied

 ik zag je lopen
 in de duinen
 wandelen op strand
 je ogen diepten
 vergezichten
 je vingers lagen
 in mijn hand

 schelpen zonden
 langs de vloedlijn
 golven zongen
 een verlopen lied
 je hoefde me
 niets meer te zeggen
 je keek intens verliefd

 we zijn naar
 huis gelopen
 vlinders wolkten
 met ons mee
 we hebben van
 elkaar genoten
 verkoeling kwam
 alleen van zee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zongen een verlopen lied’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.