INLOGGEN
«»

Met lange golven

 ik zag je
 driftig schrijven
 in het natte zand

 woorden die jij
 van de daken
 had willen schreeuwen

 maar je kon
 de stilte niet verstoren
 van het eindeloze strand

 waar meeuwen
 keken naar de sporen
 van je voeten

 in het cirkelend zoeken
 naar een karig maal
 zij vonden slechts je boeken

 de woorden opgevist
 door een trage vloed van zee
 die met lange golven alles wist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

10/11/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met lange golven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.