Wachten

Door: Myrthe Horstman

Wachten tot ik slaap
Denkend aan jou
Wachten wanneer jij weer komen zal
Wachten wanneer ik bij je lig in bed
Wanneer jij een spannend muziekje hebt opgezet
Tegen je aan liggen is fijn
Tegelijkertijd heel dicht bij je zijn
's Ochtends wakker worden en jou een kus geven
En de dag weer samen beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Myrthe Horstman (Actief sinds: 12-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wachten’ van Myrthe Horstman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.