Jij alleen

Erna Kagenaar

Hoe zal ik het zeggen 

Tegen je
Zodat je voor altijd weet
En nooit meer vergeet

Hoe valt uit te leggen aan je
Dat, mijn lieve schat
Ik zo ontzettend blij ben 
Met je 

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Informatie bij het gedicht

Uit mijn bundel " intens" 2011 ISBN 978-94-6176-121-7

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij alleen ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.