INLOGGEN
«»

Liefde versterkt elkaar

Er heerst liefde in twee harten
Willen beiden opnieuw starten
Zij kunnen goed praten
Ze konden het niet laten

Haar hart staat altijd voor hem klaar
Zijn kracht ligt in een rustgevend gebaar
Liefdevol inzicht in nemen en geven
Innig met haar verweven

Kruip heel dicht tegen elkaar aan
Liefdestranen mogen gaan
Ze hebben elkaar nog zoveel te geven
Beiden zetten een nieuwe stappen in het leven

Hij cijfert zich weg voor haar gevoel
Liefdevol geduld waardoor zij zich beter voelt
Elkaar aanvullend van het leven laten genieten
Respectvol voor wat ze achterlieten

Twijfels zetten ze aan de kant
Ze voelen een versterkte liefdesband
Zorgen hebben ze achtergelaten
Ze kunnen samen innig praten

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde versterkt elkaar’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.