zacht zal ik je woorden rapen

wil melker

ik streel je
in zacht raken praten
we van huid tot huid
vingers kunnen nooit
alleen de liefde maken

verweven met elkaar
verstaan het leven
voelen wat er is geweest
dansen lichtelijk ondeugend
over de gedachten in je geest

zacht zal ik de woorden rapen
van de bodem van je ziel
hoe je opstond en weer viel in
een nieuw begin zonder herinnering
ja, we gaan alles nu uit liefde maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zacht zal ik je woorden rapen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.