Een bloemetje zo klein

Britta Nijhuis

 Een bloemetje zo klein
 Vind het bij haar sterke struik zo fijn
 Voelt zich geborgen
 Verdwenen zijn alle zorgen

 Dat zijn de gedachten die ik voel
 Dankzij jou heeft mijn leven een doel
 Altijd als ik aan je denk
 Ervaar ik je als een groot geschenk

 Veel te lang moest ik het zonder jou doen
 Was liefde alleen maar een visioen
 Tot ik je leerde kennen
 Moest ik mijn ik steeds ontkennen

 Al elf jaar delen wij ons leven
 Geluk heb je mij gegeven
 Zo wil ik nog vele jaren ervaren
 Nog veel meer vreugde vergaren

 Het bloemetje zo klein
 Heeft nooit meer zielenpijn
 Omdat jij bij mij bent
 Jij, mijn geliefde vent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Britta Nijhuis (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Voor mijn lieve man

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een bloemetje zo klein’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.