Meer dan dit

Zywa

Met de ongemakken die mij in gezelschap
in verlegenheid zouden brengen
blijf ik zoveel mogelijk thuis

Het is al gebeurd
Ik lach daar maar om
Aantrekkelijk zijn is ook niet alles

Mijn vriendinnen blijven
mij bewonderen, alleen mijn zusje
noemt niet mooi wat niet mooi is

Ze ziet mij
zoals ik mezelf
niet graag zie

Meer dan dit
is er niet, maar ik
ik wil

zoveel
meer
dan dit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Lied "More than this" ("Meer dan dit", 1982, Brian Ferry, Roxy Music, album "Avalon") --- Voor Maria Godschalk --- Bundel "OverLeven [1]"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meer dan dit’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.