Achteraf

michelle andon

Aandoenlijk
al die bloemen
met handboeien om -
Hun schoonheid
in een soort zielsverduistering
verdrongen
omdat het heeft lang geduurd
die argwaan.
We waren hiervoor gelukkig
en we wisten het niet.
De rijpe kraaien vallen
uit de bomen
wij sturen telkens hartjes
die nooit open gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

michelle andon (Actief sinds: 23-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Achteraf’ van michelle andon zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.