Doorgaan

Mira

Als wachten de grootste taak wordt
Die een week te bieden heeft
Iedereen behalve jij
Reden is voor wie je leeft
Als je na gaat denken over
De zingeving van het leven
Als dan de conclusie is
Om leuke dingen te beleven
Als dat dan juist hetgeen is
Wat je niet weet te bereiken
Al probeer je nog zo goed
Op de anderen te lijken
Wat blijft er dan nog over
Waar doe je het dan voor
Waarom blijf je dan vechten
Waarom zet je steeds door
Wanneer komt dan het punt
Om dit achter je te laten
Deze wrede wereld
En de mensen te verlaten
Helaas geeft het hiernamaals
Tot nu toe geen gehoor
Het antwoord blijft verschuldigd
Ga nog maar even door

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mira (Actief sinds: 01-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Doorgaan’ van Mira zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.