Het eeuwige leven

Gaytrie Ramadhin

Als Adam en Eva niet van de vrucht
van de verboden boom des levens hadden gegeten
Zou dat hebben betekend
dat er nooit sprake zou zijn geweest van de dood
Maar als wij met zijn allen op aarde zouden verblijven
en ons het eeuwige leven was geschonken
Hoe zou het leven dan eruit zien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het eeuwige leven’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.