Het leven vieren met ditjes en datjes

Dakoyria

Ik tracht het leven te vieren met kleine ditjes
en datjes nu ik zo beperkt ben door een
chronisch gebrek aan energie
Bellen doe ik volop naar hen die ik zo bitter
weinig nog zie

Ik prijs me rijk met Facebook, al kent die nogal
wat beperkingen
Een drietal mensen slechts die ik dichtbij wat
bezoek

Ik doe mijn boodschapjes, snel te verkrijgen
om de hoek! CD's of de t.v. amuseren geregeld
mij Met heerlijk lang slapen ben ik al blij;
schrijven en lezen liggen zeer zeker in de gunst

Zinvol de dagen beleven blijft niettemin een hele
kunst...

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven vieren met ditjes en datjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.