Zegen

Zywa

De palm van een hand
is het teken van goede bedoelingen
.....ik ben niet gewapend
.....dat is mijn geschenk

zo ligt alles
in ieders handen
.....leef met mij
.....ik zal je helpen

Mijn handpalm zegt
wie ik ben, vraagt jou
.....wie jij wil zijn
.....voor jezelf en mij

voor de vergetelheid
uitwist wie ik niet hielp
.....om te groeien, en waarom
.....ik niet bloeide

Mijn lief doet dingen
die een geschenk zijn
.....zo heet ze
.....als teken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Voor Dory de Kok #4 --- Signum = teken, Gods zegen --- Doron = geschenk, handpalm --- Bundel "Ik ben"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zegen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.