INLOGGEN
«»

Mystieke bloemen


mystieke bloemen


heb de groeven in
je gezicht gelezen
bladzijden vol
lichaamstaal
gezien en nog
kan ik niets van
je ziel meebeleven
omdat jij haar nog
niet hebt laten zien

keek terug
in jouw lange
geschiedenis
de lijnen uit je hand
hoe jouw leven
toch verstrikt is
met wat chaos en
zelfs hier en daar
een noodverband

verrassend klinkt
je stem met zachte
warme woorden net
als lieve handen die
ondersteunend scoren
een hartelijk welkom
in de domeinen van je ziel
waar ik de mystieke bloemen
van ogen en stem net heb gezien


wil melker
01/12/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mystieke bloemen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.