VERANDEREND ....

Dichterbijblij

VERANDEREND ....

Blijvend leven !!!

Door een
nieuwe poort,
De Eeuwigheid,
in eindeloos
voort !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Sommigen zeggen : Eeuwig, ik moet er niet aan denken ! Zij hebben er niets van begrepen !! En zijn nu al levensmoe ! Met voortdurende nieuwe, opgeladen energie denk je er wel anders over ! Veel te weinig tijd en aandacht voor gezondheid; dit vergt fikse investering, maar is de moeite meer dan waard !! Als je die smaak te pakken hebt, nooit terug !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VERANDEREND ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.