INLOGGEN
«»

Waardig

Laat de mensen maar
denken wat ze willen
Ik ben sterk, ik klauw
vuur van me af

adem warmte en licht
mijn hart in en uit
vruchtbaar verbonden
met moeder aarde

ik voed het leven
dat mij alles geeft
met druppels maan-
bloed, en ik open mij

voor wie waardig is
de Kracht kent: haar
door elke vezel vrij
laat stromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel "WoefWoef" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waardig’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.