Vanaf een afstand

Gaytrie Ramadhin

Vanaf een afstand
Valt zo een beetje alles in het leven
te observeren
Wat je dan ziet
zal op dat moment als waarheid
waar genomen worden
Omdat het niet iets is wat je je visualiseert
Maar de energie van iets beklemmend dat klemt
Bijna tastbaar
Alsof je het kunt ruiken
Bijna voelen
Zich ziet loslaten uit een ruimte terwijl jij het waarneemt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vanaf een afstand’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.