Doe je dan alsof je het niet weet

Gaytrie Ramadhin

Als je eenmaal weet
Wat er in een ander leeft
Wat doe je er dan mee
En als je er niets mee doet
Doe je dan alsof je het niet weet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Doe je dan alsof je het niet weet’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.