INLOGGEN
«»

Het leven is mooi

Het leven is zo mooi,
dus geniet van elke dag.
Het leven is zo mooi,
dus leef je leven met een lach.
Geniet van alle mooie dingen,
reuzegroot, of heel erg klein.
Geniet van de mooie dingen,
want die maken het leven zo fijn.

Het leven is zo kostbaar,
dus geniet van elk moment.
Het leven is zo kostbaar,
dus wees blij dat je er bent.
Geniet van alle mooie mensen,
want een ieder is het waard.
Geniet van alle mensen,
die er leven op deze aard.

Het leven is zo bijzonder,
dus geniet van het bestaan.
Het leven is zo bijzonder,
want ooit zullen we gaan.
Geniet van alle mooie momenten,
en alles wat het leven geeft.
Dan zullen ze later zeggen,
dat mooie mens heeft goed geleefd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Niels Van Den Steenhoven
Actief sinds: 04-08-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven is mooi’ van Niels Van Den Steenhoven zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.