Het leven, wat valt er van te zeggen

Niels Van Den Steenhoven

Het leven, wat valt er van te zeggen..
soms is het mooi, soms is het lelijk
soms valt het mee, soms valt het tegen
soms ben je blij dat je bestaat en soms was je liever nooit geboren
dat zijn dingen die bij het leven horen
soms is het fijn, soms is het naar
soms voelt het goed, soms voelt het raar
soms ben je dankbaar voor wat je hebt en soms wil je zoveel meer
dat zijn dingen die overkomen je steeds maar weer

Het leven, wat valt er van te zeggen..
soms gaat het goed, soms gaat het fout
soms is het lief, soms doet het stout
soms kan je van het leven genieten en soms kan je het verachten
dat patroon kun je de rest van je leven verwachten
soms is het leuk, soms is het minder
soms helpt het je vooruit, soms is het een hinder
soms zit je vol met moed en soms weet je het niet goed
dat zijn de mooie en minder mooie dingen die het leven met je doet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Niels Van Den Steenhoven (Actief sinds: 04-08-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven, wat valt er van te zeggen’ van Niels Van Den Steenhoven zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.