Sterk

Alexander Klopper

De idealen waar we voor gaan brengen ons in de waan
dat we er zullen komen en ons niet zullen vromen
Waardoor menigten van zullen schrikken maar wij gaan dit niet meer langer pikken
Vertrouw op je eigen ziel want de kans dat je het mis hebt is nihil
Wat kracht en moed meebrengt, want dat is hetgeen wat je je eigen uiteindelijk schenkt.
Omdat niemand anders het voor je doet, dus maak van jezelf een beetje spoed.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Alexander Klopper (Actief sinds: 26-06-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sterk’ van Alexander Klopper zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.