Voor de gezondheid van de aarde

Willem Bernardus Tijssen

Droog de tranen van de aarde.
Vecht voor eerlijkheid en trouw.
Sommige dingen moet je aanvaarden.
Zo is het in de wereld, soms doen mensen flauw.

Maak de mensen blij.
en zorg dat zij je aanvaarden.
Vecht zij aan zij.
voor de gezondheid van de aarde.

Denk na voor je iets doet.
En doe niet gauw zo maar iets.
Anders doe je het niet goed
en zit je met niets.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor de gezondheid van de aarde’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.