Mijn eigen ding doen

Willem Bernardus Tijssen

Ik probeer mijn eigen weg te vinden
in het aardse bestaan.
Steeds me weer aan iets binden,
maar dan lijkt het weer z'n eigen weg te gaan.

Zo veel wegen bewandeld
en steeds weer een verandering.
Altijd naar het goede gehandeld,
maar het eindigt soms figuurlijk
in tranen van bloed.

Waarom zoveel verschillende wegen
Waarom steeds weer een verandering.
Soms kan ik er niet meer tegen.
Wil gewoon doen mijn eigen ding.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn eigen ding doen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.