INLOGGEN
«»

Je zult vergeven worden

Alleen als de kwelling
het van jou overneemt en
jouw leven gaat beheersen
Zal je berouw gaan tonen
en om vergiffenis vragen
Je zult vergeven worden
Want je smeekbede zal
jouw spijtbetuiging geldig
verklaren
Je zult ook onthouden dat
iets schadelijks veroorzaken en
geen sorry zeggen
De macht heeft
om jou op den duur
op alle mogelijke manieren
kapot te maken
Terwijl jij machteloos toekijkt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je zult vergeven worden’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.