Laat het los

RS WR

Laat het los,
laat het meegaan met de wind,
laat de wind blazen,
zoals hij altijd doet.

Laat het los,
laat het meegaan naar het oosten,
volg het niet,
ga jij maar naar het westen.

Laat het los,
ga er niet achterna,
laat het los,
richt je op wat erna.

Laat de wind blazen,
laat de dingen los,
laat het gaan naar het oosten,
want in het westen is het weg.

Weg,
weggeblazen,
weg,
weggehaald.

Laat het los,
laat het meegaan met de wind,
laat het los,
laat het gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

RS WR (Actief sinds: 26-04-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat het los’ van RS WR zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.