Geniet

RS WR

Geniet,
leef,
droom en
lach.

Laat los,
wat je pijn doet,
wat je kwetst,
wat je ongelukkig maakt.

Geniet,
van alle kleine dingen,
van alle mooie dingen,
want ja die zijn er nog.

Laat los,
vergeet,
denk
aan de waardevolle dingen.

Geniet,
dans,
leef en
droom.

Denk aan de mensen
die je waard zijn,
die je graag zien,
die je echt graag hebben.

Vergeet,
leef verder,
ga door en
geniet.

Leef,
want gisteren is voorbij,
vandaag leef je en
morgen moet er nog geleefd worden.

Voor jezelf,
voor je geliefden,
voor je dierbaren en
voor je vrienden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

RS WR (Actief sinds: 26-04-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geniet’ van RS WR zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.