De essentie

Dakoyria

Wat heb je per saldo echt nodig in jouw leven?
Waarnaar is het waard om te streven?
Door persoonlijke ervaring wijs geworden komt
mij voor:

Samen een maaltijd delen Een dak boven je
hoofd Boven alles een goede gezondheid en niet
voor maar even...
Muziek en dans in tweede instantie

Enige zaken op sociaal/cultureel gebied
Geld blijft hoe dan ook een issue, maar liever niet
als een op zichzelf staand gebied
Vooral voor jonge mensen: reizen! en dan niet

aardslui op het strand Voortdurend gelurk van een
drankje en een overmaat aan sexpartners bij de
hand...
Kijk om je heen naar de oorspronkelijke bewoners

en hoe zij dag in dag uit hun leven leiden in hun land.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De essentie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.