INLOGGEN
«»

Ik tekende mensen hand in hand

Als ik de wereld in mijn armen kon sluiten
dan hield ik hem heel goed vast.
En maakte er een vrolijk kunstwerk van
met een hele zachte kwast.

Die kwast doopte ik dan in liefde.
Mengde ik met vrijheid.
Ik zou alle ongelijkheid wissen.
En schilderde vrede tot een feit.

Ik tekende mensen hand in hand.
En ik schilderde heel royaal
de wereld een klein stukje mooier
voor ons allemaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik tekende mensen hand in hand’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.