INLOGGEN
«»

Dromen

In je dromen kan je wat
je in de werkelijkheid niet kunt.
Toveren, zweven of iets geven
wat je een ander gunt.

Dat kleine mooie ding op aarde
zijn je dromen.
Je maakt een verhaaltje dat je
zou willen dat gaat komen.

In je dromen heb je het altijd fijn.
Nou ja, de nachtmerries maken
je bang en doen pijn.
Maar weet dat je dromen zelf maakt.
Het gaat over wat je wilt of wat je
heeft geraakt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dromen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.