INLOGGEN
«»

Binnenkamers muren



binnenkamers muren


ik zag je lachen
in zacht wiegen
kaatste gesso
alle kleuren van
liefde uit basis wit

je penselen hand
verbond de emoties
die wit dartelend
zich eindelijk
gingen laten zien

nog in de vormen
van misschien een
der prematuren die
een eigen leven leidde
binnenkamers muren

jij danste en zong
de mantra’s die
kleuren warmte gaven
met woorden die vroegen
naar een snel ontmoeten


wil melker
09/04/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Binnenkamers muren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.