INLOGGEN
«»

coronaliefde

Een hele tijd zijn wij nu al gescheiden
We moeten elkaar nu echt vermijden
Maar liefste ik blijf zeker van je houwen
jij en ik dat is een woord, .. vertrouwen

Eenmaal zullen we elkander terug zien
Dan is alles voor ons zoals voordien
Ik zal je dan weer in mijn armen sluiten
Weer genieten ... We kunnen naar buiten
Nu moeten we nog eventjes wachten

Zo naar liefde zitten wij te smachten
Iedere week is ons verlangen groot
Ik wil bij je liggen lekker in je schoot
wij zullen CORONA dan zeker verslaan

En kunnen we deze bladzijde omslaan
En weer tot de liefde kunnen overgaan
IN GOEDE EN SLECHTE DAGEN
ZAL IK JOU HEEL MIJN LEVEN BEHAGEN

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

eric marcelis
Actief sinds: 28-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘coronaliefde’ van eric marcelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.