INLOGGEN
«»

eenzame bloem

bloem wat ben je eenzaam op deze weg
zo alleen langs die heg
waar zijn je vrienden en vrindinnen
dan zou je elkaar kunnen beminnen

heeft jou baasje daar niet aan gedacht
win nu maar.. veel aan kracht
dan ben je straks zo groot en mooi als de zon
zou je zeker helpen als ik kon

strooi je zaadjes straks in het rond
voor de vogeltjes en ni voor den hond
dan zal je ons zeker verlaten
das niks .....dan ben je bij je maten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

eric marcelis
Actief sinds: 28-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘eenzame bloem’ van eric marcelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.