INLOGGEN
«»

Het zangerige


het zangerige


jouw stem
kent het hele
alfabet

je hebt het
vaak in sierlijke
letters opgezegd

ook droge
teksten komen
vloeiend uit je mond

omdat jij de
scherpe kantjes
al hebt afgestompt

jouw intonatie
heeft iets speciaals
als je met familie praat

dan komt het
zangerige van de
streek naar boven

generaties van
leven gaan een aantal
vaste klanken geven

lichaamstaal is
gebleven het alfabet gaat
met vreemden in gesprek


wil melker
06/01/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zangerige’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.