INLOGGEN
«»

Het zee blauw



het zee blauw


waar jij
ook ging
er hing altijd
een frisse
bloemetjesgeur

waarbij jouw
lach de letters
vormden van
kleur en geslacht
die deze geur gaf

significant was
de kleur die ook
overeenkwam met
die van je ogen in
het zee blauw beloven


wil melker
15/11/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zee blauw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.