Goedemorgen

Dick Voogd

Goedemorgen

Het is zondagmorgen en
het is wintertijd.

De bomen bewegen
behoorlijk, het is droog
en lichtelijk grijs.

Een vogel probeert op
een tak te blijven zitten,
maar dat valt niet mee.

Je kunt op de zondag
overdenkingen doen,
over wat er zich zoal
heeft afgespeeld de
afgelopen week.

In deze onzekere tijden,
waarin we hoop moeten
houden.

Het valt absoluut niet
mee,
dat is een ding dat zeker
is.

De zondag, besteed
hem zoals je zelf wilt.

Als het kan ga er dan
even op uit, want dat is
goed voor je brein.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goedemorgen’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.