INLOGGEN
«»

Geef door

Als iets bij jou terecht komt
neem het niet zomaar aan
Wanneer je de intentie
niet heb om er iets mee te doen
en anderen hebben de potentie
om er wat van te maken
geef het dan door
zodat het zich kan
ontplooien in plaats van
het te beheren als jou bezit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geef door’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.