INLOGGEN
«»

Het leven en de dood

Het leven en de dood zullen het blijven proberen
jou tegen elkaar uit te spelen
Ga met geen van hen een weddenschap aan
Maar zorg er voor dat beiden hun best doen
om jou tevreden te houden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven en de dood’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.