Mediums

Gaytrie Ramadhin

Er zijn mensen die de behoefte hebben
om mediums in te schakelen
Omdat zij met vele of enkele
onbeantwoorde vragen zijn achtergebleven
Die zij alsnog aan geliefde personen
die heen zijn gegaan willen stellen of
in elk geval hopen op een bevestiging

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mediums’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.