Het lijden

Gaytrie Ramadhin

Het lijden
Daarmee worden wij vanaf
de geboorte mee geconfronteerd
En het geluk
Hoe gek het ook klinkt
is iets waar wij naar op zoek gaan
Dan begint onze reis
Ieder voor zich
Waar heeft het reizen je doen belanden
Uiteindelijk heeft alles wat je onderweg
hebt meegemaakt en beleeft
jou precies op de juiste plek afgezet
Vanaf deze punt kun je weer verder
Zelfvoldaan of niet
Bewust of gedwongen
In wat voor toestand jij je ook bevindt
Je kunt altijd opnieuw kiezen en verder gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het lijden’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.