INLOGGEN
«»

Schaduwspel


schaduwspel


je zag
de wolken
in de wei

sprong
opzij als
zij kwamen

en een echt
stukje donker
meenamen

om daarna
het licht
weer te zien

verte brengt
de volgende
al misschien

ademloos fijn
het schaduwspel
te kunnen spelen

tot aan het
hek waar jij
bleef steken

het donker is er
zonder stoppen
langs gegleden


wil melker
01/09/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schaduwspel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.