INLOGGEN
«»

Hier en nu

2020
Vele deuren dicht.
Nadenkend,Energie uitzuigend,
Levende in een ander daglicht.
Een jaar dat je hart laat bloeden.
Een pijn dat je forceren zal,
Je geen keuze laat,
Eten moet op tafel,
Hopende ons kindjes blijvend met liefde opvoeden.
Een jaar dat je dingen laat beseffen.
Werk, vrienden, liefde en Privé,
spijtig genoeg ook Dingen die respectloosheid overtreffen..
Een jaar, geen keuze, en willen of niet.
Moeten aanvaarden.
Gewoon zo..met je voetjes op aarde..
Een jaar van toegeving,
dat verandering zal bekomen..
Wensende die eens zo “mooi” draaiende levensrivier vol dromen..
Stilletjes niet zal uitdrogen als twee verlaten stromen..
En weet,
woorden,
ze betekenen NIETS,
Beter niet denken, rechtstreeks naast je leggen.. plots klinken alarmbellen.
Intuïtie, innerlijk gevoel. Enkel dat zal je vertellen.
Blijf altijd hoe en wie je bent
Maar altijd op je hoede!
Hoe hard Je ook geloofd in het goede,
Stralende ogen wanneer ze je zien leegbloeden..
spijtig genoeg echt zo.
En denk niet te vlug die dit en dat.
Voor je het weet stoot je hem tegen de borst, wandelend op jouw pad..
misschien plots begrijpend wat ik bedoel..
Verhaaltjes en praatjes latende,
gewoon op gevoel ..
Je zal NOOIT weten zonder te springen,
En niets zullen zien.
Starend in het duister denken ,
wie weet..
ooit misschien ..,
Luister..
niks aan de hand.
Gewoon voorzichtig.
Voor je het weet sta je te wankelen op de rand..
🍀

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Life Pupil
Actief sinds: 05-08-2020Informatie bij het gedicht:

2de gedichtje. 06.08.20 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hier en nu’ van Life Pupil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.