Schenk licht

Hans van Wijk

Schenk licht en laat me leven als het leven zelf
Versla de dood en maak me vrij van duisternis
Versla de dood en maak me vrij van pijn en angst
Schenk licht en laat me leven als het leven zelf
Verlos me van mijn stervensuur en til me veilig op
Verlos me van mijn onmacht en verleen me zicht op goed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hans van Wijk (Actief sinds: 22-07-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schenk licht’ van Hans van Wijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.