INLOGGEN
«»

Leven voor.

Leven voor.

Leven doe je met elkander
Anders gaat er heel wat mis
Weet dat leven in je eentje
niet voor ons geschapen is
Leven doe je met z'n allen
Of je dit nu wilt of niet
Ga het daarom niet verknallen
Doe die ander geen verdriet

Leven dat doe je toch samen
Samen streven naar een doel
Samen echt gelukkig worden
Geef ook hun dit warm gevoel
Leven ja dat doe je samen
Samen leven hand in hand
Kijk eens vaker naar die ander
Zit niet telkens aan de kant

Leven is steeds blijven hopen
Hopen op die ene dag
Dat zij net als ieder ander
Leven leven leven mag
Samen het geluk beleven
Zonder oorlog en geweld
Bommen ruilen voor wat eten
Dat u dat beleven mag

Help hun mee om echt te leven
Leven zonder zorg en pijn
Laten wij er toch naar streven
Dat ook zij gelukkig zijn
Zij, dat zijn je naast buren
Maar ook zij die heel ver weg
Leven in een diep ellende
Geef ook hun dit leven zeg

Leven doen we met elkander
Anders gaat er heel wat mis
Doe ook eens wat voor die ander
Weet dat dit belangrijk is
Samen het geluk beleven
Samen als een heel groot koor
Dat wij samen zullen leven
Daar zijn zij u dankbaar voor

Leven voor leven voor
Leven voor elkaars geluk.


B .v .d . Zwaag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bé van der Zwaag
Actief sinds: 04-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leven voor.’ van Bé van der Zwaag zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.