Meestal kiezen wij ervoor

Gaytrie Ramadhin

Wij hebben allemaal een gave
om onze eigen toekomst te voorspellen
Meestal kiezen wij ervoor
onze daden te ontkennen
die lange termijn gevolgen garanderen
Zolang wij eerlijk naar ons zelf blijven
Kunnen wij op onze beurt een positieve
wending geven aan elke situatie
met een negatieve energie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meestal kiezen wij ervoor’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.